Pagina's

Translate

zondag 23 juli 2017


Bella, een beeldschoon poesje, woont sinds 2 juni 2017 bij mij. Zij was toen 9 weken. Inmiddels is zij 16 weken en zijn wij volledig op elkaar ingespeeld. Met de nadruk op spelen! Het is een echte knuffelkont en is altijd bij mij in de buurt. Het liefst gaat ze nog op mijn toetsenbord zitten, dus typen is tegenwoordig een uitdaging, veel met armen en handen bewegen om haar weg te houden. Meestal springt zij daar dan overheen, midden op het toetsenbord en zie ik weer een scherm met functies die geheel nieuw voor mij zijn. Ik krijg onderwijl dus computerles.

Zo, het begin is gemaakt.
Omdat het waar ik woon behoorlijk druk is met verkeer en veel boerenvoertuigen, laat ik Bella niet zomaar in de tuin, met het risico dat zij de weg op glipt. Maar buiten zijn is voor katten natuurlijk heel fijn, dus ik heb een catio laten bouwen. Een patio voor katten. De ruimte is 3,5 x 2 dus ruim genoeg om er twee stoelen in te zetten en gezellig met Bella buiten te zijn. Op de foto´s nog niet te zien, maar er komt een transparant dak op anders kan ze nog ontsnappen, ze loopt zo tegen het gaas op de deugniet.
Er is voor donkergroen gaas gekozen, omdat een donkere kleur een betere doorkijk biedt.De palen zitten zo´n 50 cm in de grond en zijn
met cement vastgezet.


De deur zit er in.

Onverwacht, feestversiering na een regenbui.
Hé, schieten jullie een beetje op, ik wil naar buiten! 

En zo is het geworden,
heel gezellig.Bella is op zoek naar mieren of andere beestjes.
De rode kater is niet echt hoor, die heb ik gemaakt van mdf.